Termalni park Bioterme

Spoštovani gostje!

Prišel je čas, ko nas lahko ponovno obiščete in skupaj nadoknadimo zamujeno.

Z veseljem vam sporočamo, da dne 12.6.2020 ponovno odpiramo naše kapacitete. Odprli bomo hotel in glamping naselje, postajališče za avtodome je že odprto. Prav tako bomo odprli Termalni park in zunanje masažne bazene. Fitnes, savne, wellness in druge bazene bomo odpirali postopoma.

Naši cenjeni gostje bodo lahko, ob upoštevanju vladne uredbe, turistične bone za rezervacije unovčili enakovredno, ne glede na način plačila.

Za Vas smo za vsa vprašanja glede odprtja in ponudbe dosegljivi na telefonski številki 02 565 2000 ali e-pošto hotel@bioterme.si. Postopno odpiranje bomo objavljali na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

Ob odprtju bo naše največje poslanstvo skrb za zdravje in dobro počutje vseh naših gostov. Varnost, predvsem pa zdravje naših gostov in zaposlenih, postavljamo na prvo mesto. Zato bomo v polni meri poskrbeli za vse varnostne ukrepe, da bo vaš oddih pri nas varen in ostal nepozabno doživetje.

Pri nas se čas ustavi. Dobrodošli v Bioterme!

 

Zunanji bazeni v termalnem parku Bioterme


Za sprostitev in rekreacijo je našim gostom na voljo 1.400 m2 zunanjih vodnih površin v petih bazenih s temperaturo vode med 30 °C in 34 °C. Uživate lahko v radostih hitre reke, plavalnih in večnamenskih bazenih, masažnih bazenih, bazenih za mirovanje, prijetnem zalivčku in otroškem bazenu.

Na terasah za sončenje, zelenih travnatih površinah in v prijetni hladni senci dreves boste našli trenutek za počitek in stik s seboj.


Notranji termalni park

V pokritem bazenskem kompleksu vam je na voljo 600 m2 vodnih površin v petih notranjih bazenih s temperaturo vode med 30°C in 34°C.

Ljubitelji savn se boste lahko razvajali v notranji in zunanji finski, turški, infrardeči in zeliščni savni.

Hotelskim in zunanjim gostom so na voljo različne tehnike masaž, s katerimi boste vzpostavili ravnovesje telesa, duha in dobrega počutja.
   
Vadba v sodobno opremljenem fitnes centru je primerna za vsa življenjska obdobja, oba spola in različne stopnje telesne pripravljenosti. V termalnem parku je tudi samopostrežna restavracija z bogato izbiro jedi in pijač.