Termalni park Bioterme

TERMALNI PARK JE ODPRT TUDI ZA ZUNANJE OBISKOVALCE! Potrebno je izpolnjevanje PCT pogoja.

Notranji bazeni vsi obratujejo. Zunanji bazen je trenutno odprt le počivalni in masažni bazen. 

STORITVE KOPANJA LAHKO DO 30.6.2022 LAHKO PORAVNATE Z BON2021!

V HOTELU JE HOTELSKI BAZEN V 1. NADSTROPJU DO NADALJNJEGA ZAPRT ZA GOSTE HOTELA!

 

 

Notranji bazeni v termalnem parku Bioterme

 

V pokritem bazenskem kompleksu vam je na voljo 600 m2 vodnih površin v petih notranjih bazenih s temperaturo vode med 30°C in 36°C.

Ljubitelji savn se boste lahko razvajali v notranji in zunanji finski, turški, infrardeči in zeliščni savni.

Hotelskim in zunanjim gostom so na voljo različne tehnike masaž, s katerimi boste vzpostavili ravnovesje telesa, duha in dobrega počutja.
   
Vadba v sodobno opremljenem fitnes centru je primerna za vsa življenjska obdobja, oba spola in različne stopnje telesne pripravljenosti. V termalnem parku je tudi samopostrežna restavracija z bogato izbiro jedi in pijač.

 

Zunanji bazeni v termalnem parku Bioterme


Za sprostitev in rekreacijo je našim gostom na voljo 1.400 m2 zunanjih vodnih površin v petih bazenih s temperaturo vode med 30 °C in 36°C. Uživate lahko v radostih hitre reke, plavalnih in večnamenskih bazenih, masažnih bazenih, bazenih za mirovanje, prijetnem zalivčku in otroškem bazenu.

Na terasah za sončenje, zelenih travnatih površinah in v prijetni hladni senci dreves boste našli trenutek za počitek in stik s seboj.

 

25.7.2021

Skladno z Odlokom o začasnih omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, objavljenim v Uradnem listu RS 23.7.2021, in veljavnim od 26.7.2021 do 1.8.2021, Vas obveščamo, da smo kot ponudnik dolžni preverjati izpolnjevanje PCT pogojev naših kopalcev.

Vsled navedenega Vas vljudno prosimo, da ob prihodu na kopanje pripravite potrdilo enega od pogojev, s katerim boste dokazovali izpolnjevanje PCT pogojev za kopanje pri nas. 

IZPOLNJEVANJE PCT POGOJEV JE OBVEZNO ZA VSE KOPALCE. 

Za razumevanje se vnaprej iskreno zahvaljujemo in Vam želimo prijetno kopanje!

 

16.7.2021

Od 17.7.2021 lahko BONE 2021 unovčite tudi za nakup kopalnih kart v kombinaciji z nekaterimi drugimi storitvami. BONA 2021 ni mogoče unovčiti za storitve saune, kopeli, masaž in kozmetičnih storitev. Minimalni znesek za unovčitev BONA 2021 je 20,00 €. Koriščenje BONOV 2020 za nakup kopalnih kart ni mogoče!

Za unovčitev BONA 2021 s seboj prinesite veljaven osebni dokument, kopijo osebnega dokumenta in izpolnjen obrazec Priloga 1. Najdete ga na: https://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/turisticni_bon_in_bon21/#tab8743

DODATNE INFORMACIJE na: 02 585 17 30 ali info@bioterme.si

4.6.2021

Po trenutno veljavnem odloku lahko od 7.6.2021 sprejemamo tudi dnevne obiskovalce, ki za vstop na kopališče morajo izpolnjevati PCT pogoje (https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2021-01-1859/odlok-o-zacasni-prepovedi-ponujanja-in-prodajanja-blaga-in-storitev-potrosnikom-v-republiki-sloveniji. Od 23.6.2021 naprej v primeru uporabe SAMO zunanjih kopališč in storitev na prostem, pogoj PCT ni potreben. 

Hvala za razumevanje. Želimo Vam prijetno kopanje!

21.05.2021

Vrata termalnega parka odpiramo trenurno za svoje nastanitvene goste s 1.6.2021. Do dneva odpiranja lahko pride v zvezi z omejevanjem ponujanja programov za dobro počutje do sprememb. O spremembah Vas bono sproti obveščali. Vljudno vabljeni k spremljanju.

V UPANJU, DA SE ČIM PREJ VIDIMO, ŽELIMO VSE DOBRO!

22.10.2020

Spoštovani gostje in prijatelji!

Vsled odloka Vlade RS z dne, 19.10.2020, Vas obveščamo, da je turistični kompleks Bioterme od dne, 22.10.2020 do nadaljnjega zaprt!

ODDIH JE NAJBOLJŠI, KADAR SMO VARNI IN ZDRAVI, ZATO SPOŠTUJMO NAVODILA ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA OKUŽBE Z NOVIM KORONAVIRUSOM

 • V termalni park lahko vstopate le, če ste popolnoma zdravi (tudi brez blagih znakov okužbe - kašelj, nahod, izcedek iz nosu in oči, povišana telesna temperatura, bolečina v žrelu, grlu…).
 • Ob prihodu in odhodu v termalni park si je potrebno razkužiti roke.
 • Na recepcijo vstopajte posamično.
 • Upoštevajte varno medosebno razdaljo najmanj 1,5 metra pri vstopu v bazene, pri uporabi garderob, tušev in drugod.
 • Upoštevajte talne označbe, poti in smeri gibanja tam, kjer so le-te določene.
 • Za zagotavljanje varnosti je priporočljiva uporaba obrazne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta ali podobne oblike zaščite), ki prekrijejo nos in usta, v zaprtih prostorih termalnega parka, še posebej pa:
 • pri uporabi sanitarnih prostorov;
 • pri uporabi garderobnih prostorov oz. kabin za preoblačenje;
 • pri uporabi gostinskih dejavnosti v zaprtem prostoru (pri prihodu in odhodu od mize);
 • pri uporabi prostorov za reševalce in prvo pomoč.
 • Razkužite si roke ob vstopu in izstopu iz sanitarnih prostorov ter ob vstopu in izstopu iz garderobnih prostorov oz. kabin za preoblačenje.
 • Upoštevajte medosebno razdaljo najmanj 1,5 m na obvodnih površinah in najmanj 2 m pri plavanju v bazenu. Izjema so člani istega gospodinjstva.
 • Razdalja med ležalniki je najmanj 1,5 m. Izjema so člani istega gospodinjstva.
 • Pri uporabi garderobnih omaric osebne stvari pospravite v torbo/vrečo in odložite v razkuženo garderobno omarico, ki vam bo dodeljena na recepciji.
 • Pred vstopom v bazen in po izstopu se je potrebno oprhati. Pred in po uporabi tuša si umijte ali razkužite roke.
 • Prosimo za dosledno izvajanje navodil glede umivanja rok in higiene kašlja.
 • Za seznanjanje z ukrepi so za Vas kratka navodila, za preventivno zaščitno ravnanje, nameščena ob ali po vstopu v posamezne prostore termalnega parka, prav tako so nameščena razkužila za uporabo.

Število kopalcev in obiskovalcev smo, na podlagi priporočila NIJZ-a, prilagodili skladno z zagotavljanjem varnostnih ukrepov za preprečeavnje širjenja okužbe. 

Za razumevanje in upoštevanje navodil se Vam zahvaljujemo!