Postajališče za avtodome BIOTERME

Postajališče za avtodome BIOTERME

Lokacija postajališča za avtodome Bioterme se nahaja neposredno ob kopališkem kompleksu Bioterm, ob potoku Bukovnica.
Omogočen je ustrezen dovoz - dostop 24 ur na dan, kateri je primerno označen in omogoča dovolj manevrskega prostora - krožna pot. Postajališče za avtodome je opremljeno z vstopno rampo in domofonom, kateri ima povezavo z recepcijo hotela.
Gramozirane in utrjene poti zagotavljajo varno vožnjo ob vsakem vremenu, ne glede na letni čas.

Na zemiljišču , velikem cca. 6.600 m2, je urejenih 35 površin - parkirišč, namenjenih postanku in počitku. Vse površine - parkirna mesta so opremljena z električno energijo. Za oskrbo avtodomov z električno energijo so uporabljenin - vgrajeni t.i. Elektrostar Euro 
nerjaveči stebrički priznanega proizvajalca Freizeit Reisch. Plačilo električne energije se glede na porabljeno količino vrši z Euro kovanci. CEE vtičnice odgovarjajo zahtevam uporabe na postajališčih za avtodome. Stebrički so opremljeni z 9 W varčno razsvetljavo, ki je krmiljena s programsko uro.

Oskrbovalno sanitarni otok Holiday - Cleany za potrebe izpraznjevanja fekalij in odpadne vode ter kemičnih WC, izpiranje kemičnih WC, čiščenje podstavka po uporabi kakor tudi odvzem pitne vode je urejen izven lokacije postajališča za avtodome, v njegovi neposredni bližini.

Uporabniki oskrbovalno sanitarnega otoka plačujejo pitno vodo glede na porabo, neposredno z Euro kovanci. Na lokaciji postajališča za avtodome Bioterme je zagotovljeno brezžično omrežje ter spremljanje TV programov iz kabelskega omrežja.

INFORMACIJE:
Hotel Bioterme
T: 00386 2 565 2000 ali 2001
E: hotel@bioterme.si