Postajališče za avtodome

PRIJAVA IN ODJAVA GOSTOV: NA RECEPCIJI HOTELA BIOTERME!

Lokacija postajališča za avtodome Bioterme se nahaja neposredno ob kopališkem kompleksu Bioterm, ob potoku Bukovnica.

Omogočen je ustrezen dovoz – dostop 24 ur na dan, kateri je primerno označen in omogoča dovolj manevrskega prostora – krožna pot. Postajališče za avtodome je opremljeno z vstopno rampo in domofonom, kateri ima povezavo z recepcijo hotela.

Gramozirane in utrjene poti zagotavljajo varno vožnjo ob vsakem vremenu, ne glede na letni čas. Na zemljišču, velikem cca. 6.600 m , je urejenih 50 površin – parkirišč, namenjenih postanku in počitku. Vse površine – parkirna mesta so opremljena z električno energijo. Za oskrbo avtodomov z električno energijo so uporabljeni – vgrajeni t. i. Elektrostar Euro nerjaveči stebrički priznanega proizvajalca Freizeit Reisch. Plačilo električne energije se glede na porabljeno količino vrši z euro kovanci. CEE vtičnice odgovarjajo zahtevam uporabe na postajališčih za avtodome. Stebrički so opremljeni z 9 W varčno razsvetljavo, ki je krmiljena s programsko uro.

Oskrbovalno sanitarni otok Holiday – Cleany za potrebe izpraznjevanja fekalij in odpadne vode ter kemičnih WC, izpiranje kemičnih WC, čiščenje podstavka po uporabi kakor tudi odvzem pitne vode je urejen izven lokacije postajališča za avtodome, v njegovi neposredni bližini. Uporabniki oskrbovalno sanitarnega otoka plačujejo pitno vodo glede na porabo, neposredno z euro kovanci.

Na lokaciji postajališča za avtodome Bioterme je zagotovljeno brezžično (Wi – Fi) omrežje ter spremljanje TV programov iz kabelskega omrežja.

 

Veselimo se druženja z Vami!