Nedeljsko kosilo, 23.2.2020 med 12.00 in 14.00 uro

Samopostrežno

 

Mešani narezek iz tünke

Mešana sirna plošča z oreščki (G,H-madlji)

Testeninska solata s tuno (A-pšenica,C,D)

*********************************************

Goveja juha z rezanci (A,F,G,I)

Gobova juha z ajdovo kašo(G,I,A,F)

Cvetačna kremna juha(I,G,F,A)

*********************************************

Polnjen svinjska rebrca (A,G,I,C)

Čevapčiči na žaru (A,I,)

Ocvrte piščančje krače(A,C,G,I)

Piščančji medaljon po Pariško (A,C,G,

Goveji medaljoni poprovi omaki(A,F,I,J)

Ocvrti lignji z tatarsko omako (N,A,C,)

File škarpene na žaru z tržaško omako (D,A,I)

*************************************************

Kroketi (A,G)

Pire krompir

Dušen riž z zelenjavo (A,C,G,I)

Pommes frites (A)

Zelenjava na maslu (G)

Dušena ajdova kaša z gobicami (A;C;G;I)

***************************************************************

Sadni bife

******************************************************

Sladki bife (A,C,G,H)

 

Nekatere jedi iz današnjega jedilnika, ki ga pripravljamo v naši kuhinji vsebujejo naslednje alergene.

A-žito, ki vsebuje gluten, B-raki, C-jajca, D-ribe, E-arašidi, F-soja, G-mleko in mlečni proizvodi, H-oreščki, I-listna zelena, J-gorčična semena, K-sezamovo seme, L-žveplov dioksid, M-volčji bob, N-mehkužci

 

*****************************************************

Cena kosila 12,00 € po osebi