Kulinarika

Poleg udobne in zdrave namestitve vam ponujamo tudi:

Hotelsko recepcijo, kavarno s pestro ponudbo pijač, hotelsko restavracijo, restavracijo à la carte, vinoteko, večnamenske prostore, kotiček z literaturo v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku, sončne terase, zunanji bazen za hotelske goste, brezplačen dostop do spleta, prostore za medicinske storitve in garažno hišo. Hotel in termalni park sta povezana, kar omogoča prehod v kopalnih plaščih.

Restavracija à la carte in hotelska restavracija z BIO kotičkom …

Restavracija à la carte je prostor pravih kulinaričnih užitkov, namenjen posameznikom in skupinam. Eleganten, romantičen ambient ter bogata ponudba tradicionalnih prleških in slovenskih jedi, mediteranske hrane in prefinjenih flambiranih specialitet lahko zadovoljita vsak okus. Ob njej je hotelska samopostrežna restavracija, ki poleg druge ponudbe ponuja tudi zdravo in biološko pridelano hrano.

Vinoteka Prleška klet …

Je prostor, kjer lahko uživate v svetovno znanih in odličnih prleških vinih. Omamna aroma, odličen vinski izbor in izkušeni sommelieri bodo poskrbeli za nepozabna doživetja pokušnje vin. V vinoteki gostimo priznane vinarje tudi z drugih območij Slovenje, ki vam ponudijo priložnost spoznavati vina ter z vami delijo znanje in misli o žlahtni kapljici.

Izbrana vina v vinoteki lahko tudi kupite in z njimi razveselite svoje najbližje, prijatelje ali poslovne partnerje. Ob vnaprejšnjem dogovoru za vas organiziramo individualne in skupinske degustacije vin ob spremljavi odlične hrane hišnih kuharskih mojstrov.