O hotelu

Spoštovani gostje!

Prišel je čas, ko nas lahko ponovno obiščete in skupaj nadoknadimo zamujeno.

Z veseljem vam sporočamo, da dne 12.6.2020 ponovno odpiramo naše kapacitete. Odprli bomo hotel in glamping naselje, postajališče za avtodome je že odprto. Prav tako bomo odprli Termalni park in zunanje masažne bazene. Fitnes, savne, wellness in druge bazene bomo odpirali postopoma.

Naši cenjeni gostje bodo lahko, ob upoštevanju vladne uredbe, turistične bone za rezervacije unovčili enakovredno, ne glede na način plačila.

Za Vas smo za vsa vprašanja glede odprtja in ponudbe dosegljivi na telefonski številki 02 565 2000 ali na e-pošto hotel@bioterme.si. Postopno odpiranje bomo objavljali na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

Ob odprtju bo naše največje poslanstvo skrb za zdravje in dobro počutje vseh naših gostov. Varnost, predvsem pa zdravje naših gostov in zaposlenih, postavljamo na prvo mesto. Zato bomo v polni meri poskrbeli za vse varnostne ukrepe, da bo vaš oddih pri nas varen in ostal nepozabno doživetje.

Pri nas se čas ustavi. Dobrodošli v Bioterme.

 

Zakaj je Hotel Bioterme **** nekaj posebnega?


Hotel Bioterme**** je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Zgrajen je po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma.


Energijo za svoje delovanje pridobiva  iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Poleg proizvodnje električne energije s sončnimi sistemi se v celoti ogreva s termalno vodo.


Hotel Bioterme**** predstavlja in simbolizira zdravo bivališče, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje za goste in zaposlene. Ocenjen je v skladu z novo kategorizacijo nastanitvenih objektov.


Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

Družinska soba v hotelu Bioterme
Soba v hotelu Bioterme
Soba v hotelu Bioterme
Soba v hotelu Bioterme s pogledom na termalni park
Soba v hotelu Bioterme s pogledom na termalni park