Namestitev s pridihom narave

Neokrnjena narava, odmaknjenost od vsakdanjega vrveža, zasebnost, vse to in še več vas pričakuje v glampingu Sončna dolina Bioterme.

22 glamping vil, ki celoletno izpolnjujejo pričakovanja in želje gostov po zasebnosti, razkošju, intimnosti in doživetjih hkrati, so različnih velikosti:


GLAMPING VILA za 6 oseb (5 enot)
2 spalnici z zakonsko posteljo 160x200, 1 otroška soba s pogradom, kopalnica (tuš, wc), kuhinja z jedilno/bivalnim prostorom.

GLAMPING VILA za 4 osebe (13 enot)
1 spalnica z zakonsko posteljo 160x200, 1 spalnica z dvema ločenima posteljama 90x200, kopalnica (tuš, wc), kuhinja z jedilno/bivalnim prostorom.

GLAMPING VILA za 2 osebi (4 enote)
1 spalnica z zakonsko posteljo 160x200, kopalnica (tuš, wc), kuhinja z jedilnim kotičkom.

Vse namestitvene enote so opremljene s sodobno opremo, ki zagotavlja popolno kakovost bivanja: dnevni prostor, spalnica, kuhinja z vso potrebno opremo, zasebna kopalnica s tušem in WC- jem, klima, gretje, terasa z vrtnim pohištvom in zasebno leseno kadjo z geotermalno vodo (določene enote - proti doplačilu).

Vile v glampingu so odprte skozi vse leto, ogrevane pozimi nudijo prijetno toplino in užitek bivanja v vseh letnih časih.

Preživite svoj oddih drugače - doživite ga v glampingu Sončna dolina Bioterme.

 

V GLAMPING VILAH št. 1 - 5, ki so ločene od ostalega naselja, so proti plačilu, DOBRODOŠLI tudi vaši HIŠNI LJUBLJENČKI do 15kg.

Pravilnik za bivanje z hišnimi ljubljenčkiPravilnik za bivanje z hišnimi ljubljenčki