Glamping: kampiranje z dodatkom razkošja

"Največji luksuz je narava sama"
 

Spoštovani gostje!

Z veseljem vam sporočamo, da je z decembrom 2017  svoja vrata odprla najnovejša pridobitev v ponudbi Bioterm Mala Nedelja:
Glamping SUN VALLEY Bioterme oz.Glamping SONČNA DOLINA Bioterme.

S ponudbo glampinga v Biotermah Mala Nedelja vam, našim gostom, ponujamo edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave.

Glamping Sončna dolia Bioterme  zaokroža 22 glamping vil v velikostih 2-6 oseb ter 11 glamping šotorov prav tako v velikostih 2-6 oseb.
Vse namestitvene enote so opremljene z notranjo opremo, ki zagotavlja najvišji nivo kakovosti bivanja. Dodano vrednost kakovosti bivanja nudijo tudi zasebne lesene kadi z geotermalno vodo, ki so nameščene na terasi določenih namestitvenih enot.  

Dotik narave sredi čudovitih Slovenskih goric boste lahko izkusili tudi v biološkem plavalnem bazenu, ki bo gostom Glampinga na voljo od poletja 2018.
Poleg biološkega plavalnega bazena, družabnih in sprostitvenih površin je v okviru resorta gostom na voljo tudi ribnik namenjen druženju ter preizkusu ribiških spretnosti (možnost amaterskega ribolova). 

Vabljeni, da dopust doživite malo drugače! Vabljeni v Glamping Sončna dolina Bioterme!